woensdag 29 september 2010

Dream Catcher

Deze Dream Catcher zat ook bij de Inidaan. Hetzelfde ingekleurd en ik vond nog een mooi "gouden" blad wat ik erbij heb gedaan. Ook die tekst heb ik er met opzet bij gedaan, gaat over dromen dus.....En ook hier heb ik een kleine stukjes "gras" gebruikt.
Tekst is van KiCoStamps

Indiaan

Een beetje scheef gescand maar ach wat uit moet komen komt wel uit. Deze Indiaan kreeg ik als afdrukje, doe er maar iets mee....Mmm ja wat? Bedacht dat ik hem alleen zou gaan gebruiken, tekst erbij want er zijn nog steeds mensen jarig. De Indiaan is ingekleurd met Twinkling H2O, rondom het witte iets meer kleur gegeven. Ook vond ik nog wat "gras", jaren oud dus past het mooi bij mijn "opruim-gedoe", maar ook bij de Indiaan.  
Achtergrond is gestempeld met Distress, tekst is van KiCoStamps.

zondag 26 september 2010

Pauwen Lady

Nogmaals de Lady met pauwenveren en masker. Deze keer ook met restjes scrap papier afgewerkt en ......de Franse tekst die ook bij dit setje zit. Volgens mij staat er: Laat de goede tijden rollen/wentelen. Goed idee dus. Verder heb ik het deze keer gesponst met groen, Distress natuurlijk en een klein sterretje erbij gedaan.

zaterdag 25 september 2010

Celebrate

Mijn voorraad verjaardag kaarten is geslonken, heel erg zelfs. Dus op naar een nieuwe voorraad maar deze keer met het voornemen om nu eindelijk eens de dingen te gebruiken die ik al jaren in huis heb en nooit gebruik. Stempels zijn wel nieuw maar het vellum en vlindertje zijn zo'n 5 jaar.
De dame is met zwarte emb.poeder gestempeld en daarna ingekleurd met Tinkling H2O wat heel erg mooi glimt maar helaas zie je dat niet. Daarna gesponst, links boven iets donkerder gemaakt......een beetje mystiek past wel bij deze dame.

Hartje

Een hartje gekocht en die eerst met Gesso bewerkt. Daarna met paarse verf en ja er moest roze bij.....aii, probleempje want niet veel roze te vinden hier. Maar goed, Action is er ook nog. Daar vond ik een zak potpourri, brui/rood/roze dus hopla in het mandje. Van het roze kon ik blommekes draaien, met kit vastgezet een achtergrond iets bestempeld. Ook had ik Vintage boekjes gekocht, laat daar nu net een klein labeltje in zitten met roze blommekes....Dit heb ik speciaal voor Marjolein gemaakt maar die naam was te lang. Daarom Marjo gestempeld, zo noem ik haar ook in de email dus kwam goed uit. Jammer dat net die ene dew drop nu eraf viel maar ach is er weel op te plakken. Erin? Zat drop, niet in Canada te koop dus maar iets "op voorraad". Als het Canada haalt tenminste....Voor de zekerheid er maar een grotere zak bij gedaan, zelf had ik namelijk ook al twee op...!! Maar je ziet dat Marjo verstoppertje speelt met het hartje, ze koekeloert net om het hoekje.


zondag 19 september 2010

Kerst kaart

Gehoord dat de nieuwste kleuren voor de winter paars zijn, wel als dan alle dames zich in het paars gaan hullen zal deze kaart er zeker wel goed bij staan dacht ik.
Eerst heb ik de borders gebruikt als achtergrond. Die heb ik met Distress beïnkt en daarna bewerkt met emb. poeder van KiCoStamps. Wordt het iets glimmend, nee niet teveel en nee niet te weinig. Daarna heb ik de kleine mennekes ook weer met paars gestempeld en dat ook gemat op donker paars. Deze niet bewerkt met emb. poeder.
Stempels: Borders zijn van de nieuwste sheet van KiCoStamps.
Jongetjes zijn van Home Impressions, die nu ook worden verkocht door KiCoStamps.

zondag 5 september 2010

Kerst Tags

En zo zien ze er dan gebundeld uit, er is nu 1 kant te zien, ehh ja heel goed fenny..daarom ook die anderen apart laten zien maar zonder fibers o.i.d. is het toch altijd kaaltjes....

Afbeeldingen zijn van de Stempelwinkel.
Teksten van KiCoStamps.

Kerst Tags


De laatste twee, ook hier hetzelfde. Afbeeldingen zijn van de Stempelwinkel, teksten van KiCoStamps.

Kerst Tags


Deze twee zijn ook weer zoals de vorige gemaakt. En ook hier zijn de afbeeldingen van de Stempelwinkel. Teksten zijn van KiCoStamps.


Kerst Tags


Omdat ik nog een paar Tags had liggen, gelijk ook maar een bundeltje voor Kerst gemaakt. De achtergrond is ook gemaakt met Distress, Craftsheet en water. De afbeeldingen zijn van de Stempelwinkel. De teksten van KiCoStamps.


vrijdag 3 september 2010

Briefgeheim gebonden


Omdat de tags klein zijn vond ik eentje wat te klein om te versturen o.i.d. Dus heb ik ze bij elkaar gebonden, ze hebben allemaal hetzelfde thema dus kan het wel. En dit is ook veel leuker om te  verzenden en dan maar hopen dat het ook leuk is om te ontvangen......

Briefgeheim


Begonnen met eerst een envelopje te maken van een landkaart, is niet zo goed te zien want het is dan ook heel klein. Lezen lukt niet, dat heb ik zelf gedaan...Prioriteit ja dat moet er wel bij, een geheim wil je toch delen en graag nog snel ook...! Postzegel laat al zien dat ook deze van ver komt.
Verder afgewerkt met een klein stukje stof, wat wit touw en nog een stukje papier waar ik zelf opgeschreven heb: briefgeheim. "t Is maar even een weet....







En daar staat ze dan: "het" briefgeheim" wordt aandachtig gelezen. Ook dit plaatje komt van het internet zo ook de tekst. Achtergrond weer wat bestempeld en een klein stukje landkaart erbij gedaan. Hier zie je ook nog het touw wat rondom de tag gaat.

Briefgeheim

Soms komt de post van heel, heel ver: deze keer uit China. Een klein Chinees envelopje erbij gedaan, jaja ook met geadresseerde en nee nee niet te lezen. De rest trouwens ook niet voor menigeen denk ik. De tekens zijn mooi maar wat er nu staat??? Geen enkel idee, ach ze zijn wel leuk. Een bijpassende postzegel gevonden, ook hier weer een zelfgemaakte Dew Drop en achtergrond bestempeld met een sleutel....!!!






Ook de achterkant is bewerkt met een stempel en vele teksten, nee weer niet te lezen. Een libelle past er zeker bij zo ook die hele leuke postzegel die nu niet goed te zien is jammer genoeg. Voor alle duidelijkheid heb ik in het Nederlands er nog eens bijgezet: Briefgeheim.....

Briefgeheim


Ook een klein, heel klein labeltje erbij gedaan, daarop duidelijk geschreven dat dit wel degelijk een brief geheim is. De ticket heb ik met Distress iets beïnkt en daarna erop gekrabbeld. Oo ja zo blijft het brief geheim mooi bestaan.
De achtergrond van de tag heb ik met Distress inkten bewerkt. Een paar kleuren op een craftsheet, water erbij en dan maar kliederen.

Hier heb ik ook nog iets op gestempeld, een klein stukje stof is er net nog te zien.








De postbode die al jaren en jaren onze briefgeheimen rond brengt mocht toch niet ontbreken vond ik. Ook plaatjes van het internet gehaald, maar ook een heel klein tagje, die ik ook onleesbaar heb bewerkt moest hierbij. Het woordje travel mmm ja kon ook heel goed, nu is het stukje stof ook beter te zien. En mijn eigen gemaakte Dew Drop die ik toevallig nog tegen kwam kon er nog mooi bij.