donderdag 17 januari 2008

Marilyn


Een ode aan een legende. De stempel in het midden in een fotostempel, deze heb ik gemaskerd en daarna de achtergrond bewerkt met metallic mist. De filmstrip gevuld met kleine hoofdjes van Marilyn (stempel op zich is groter) en wat muzieksleutels er aan toegvoegd.

Haar jurk iets ingekleurd met een lila pen, lijkt nu wat roze maar is in het echt gelukkig wel lila.

woensdag 9 januari 2008

The King zwart wit


Voor een swap moest ik een zwart wit kaart maken, dus the King uitgezocht: Jailhouse rock afbeelding. Vastgezet met hele kleine knoopjes (brads) en daar achter papier van Action wat er prima bij past. Black en White....

Baby's


Drie ATC's gemaakt met baby's. De meest linkse ben ik zelf. Een geweldig iets om jezelf als baby op rubber te hebben. En de tekst die erbij hoort is smile, alleen deze keer heb ik dat niet be-inkt maar er dream van gemaakt. De "dotjes" zijn kleine kleurloze half ronde dingen, die overal prachtig op uit komen.

Brigitte Bardot


Even BB uit de kast gehaald, ze is nog steeds wonder mooi.
De "vlekken" die op het achtergrond papier zijn heb ik zelf niet gemaakt, het is blauw met groen papier en paste er prima bij. De schoonheid is van Heindesin.

Wolf


Deze prachtige wolf had ik overgenomen en ik kon het niet laten om er even een kaart mee te maken. Hij is zo geweldig mooi, dus verdiende hij ook een mooie achtergrond. Papier van Poppinga, het is afgewerkt met gouden slierlijke sliertjes maar dat goud pikt de scanner niet op.

donderdag 3 januari 2008

Bloem embossing


Deze bloem is met heel fijn embossingpoeder aangebracht. Daarna ingkleurd met Twinkling H2O. De achtergrond heb ik met Old Gold gesponst, niet te netjes om de bloem beter te laten uitkomen.
Het achtergrond papier is van Poppinga, prachtig embossingpapier. Daarna weer geel en dan weer bruin als laatste stuk karton.

ATC op Kaart


Een atc op een kaart gemaakt, deze is vast gezet met driehoekjes dus kun je hem er ook nog afhalen.