maandag 24 december 2007

Libelle


Dit is een geweldige stempel uit een serie van SU. Een libelle die niet heel strak is getekend, prachtige tekst erom heen. En de achtergrond heb ik uit mijn TNT agenda, vond ik wel leuk om dat te gebruiken.
Het lint is genaaid met allemaal pailletten, het glimt heel leuk en is een beetje holografisch dus veranderen de kleuren soms een beetje.
Oo de tekst hoort bij deze set, en echt het is een WOW setje....!!

Girl


Zo'n lief meiske doet je hart smelten. De achtergrond is ook papier van Poppinga en is ook echt genaaid. Prachtig bij elkaar. De andere achtergrond is washumi papier met een gouden draad er door. Ze is ook gestempeld op metallic karton, met gold. Dream ook en een piep klein blommeke in haar haartjes maken de kaart wel "af" denk ik.

Dit lekkere popje moet toch ook worden getoond, zo lief en zo knuffelig. Ik vond de kaart ergens tussen, het is een geur-kaart die na al die jaren in de rooklucht heeft gelegen nog steeds lekker ruikt...!!
De kaart is gevouwen dus binnen in de kaart heb ik die prachtige takken gestempeld en ook de tekst.

Miracle of Live


Dit kleine mooie kleine slapende jongetje verdient zeker een plaats in mijn blog. Het is gestempeld met copper op metallic goud karton. Daar achter zit ook weer metallic maar dan ook copper. Hier achter heb ik papier gedaan van Poppiga, geel met copper. Afgewerkt met een bruine glimmende kaart.
Een geweldig mooi en lieve stempel.

zondag 9 december 2007

drieluik ander model voorkant



Ook hier weer veel vogels gebruik, de onderkant is een hele mooie stempel, ook gebuikt in de binnenkant. Allemaal mooi gras met blommen. Dicht gemaakt met een strikje, volgens mij zit ik in het strikjes tijdperk maar ach er zijn ergere dingen.
De hele kaart is gestempeld met Stazon Olive Green, behalve de vogels, die zijn gestempeld met Stazon zwart. En ook deze kaart is helemaal gesponst met Distress Old Paper.
Leuk model kaart, maar misschien komt hij nog leuker uit bij Egyptische afbeeldingen....?? Een proberen dus.

drieluik ander model binnenkant


De binnenkant.....De sheet heet ook Birds boy, daarom heb ik van de drie birts stempels ook de grootste be-inkt, daarna boy eronder. Het jongentje zit in het gras met allemaal vogeltjes en weer eieren om zich heen.

drieluik ander model


Deze keer een ander model drieluik gemaak, dit is de achterkant. Deze vond ik toch iets te saai, achteraf heb ik de takken ook onder nog gestempeld.
De stempels zijn van Louise Kolker, Art Journey. De nieuwe sheets, en ze zijn zo lief en mooi om mee te werken.

vrijdag 7 december 2007

drieluik kaart ronde voorkant


Dit vond ik juist zo heel leuk, wel een drieluik maar nu eens met halve ronde flappen. En dat maakt een kaart weer heel anders.
Zo leuk om dit te maken, ook omdat het woord Congrats op de sheet staat, dus veel te gebruiken.
Alle stempels zijn van Louise Kolker, Art Jouney.

drieluik kaart ronde voorkant binnenkant



De binnenkant heb ik ook bewerkt met Distress Old paper. Ook hier gestempeld met Stazon Olive green. Het rondje is een Cd, kwam mooi uit het past er precies tussen. Achtergrond is papier van Poppinga, lijkt cracle maar is kantje klaar gekocht.

drieluik kaart ronde voorkant


Dit is de achterkant van de drieluik kaart. Weer gestempeld met de stempels van Louise Kolker.
Inkt: Stazon Olive Green, en gesponst met Distress Old Paper.

donderdag 6 december 2007

Kerstkaart




Deze kerstkaart is zeer speciaal. Sonja zond het voorste stuk. Allemaal prachtige ijssterren, met silver embsossing opgebracht. Ja en toen??
Niet teveel poespas, dus zilver erachter (door de scanner zwart gemaakt) daarna weer mooi glimmend karton, als laatste zilver/blauw karton. Dit heb ik gevouwen met mijn scor-it board, en op de laatste pagina ook met silver embossing Seasons Greetings gestempeld.
Verder niets, alleen nog een witte strik om de voorkant.

Safari


Nogmaals met mijn eigen crackle aan de slag gegaan. Deze keer leken het takken enz. Dus zei Lies: heeeee dat is leuk voor Safari. En met die opmerking in het achterhoofd deze kaart gemaakt. Het aapje heb ik op vellum gestempeld, de letters komen uit een kant en klaar gebeuren.

zondag 2 december 2007

Eigen Crackle


Omdat ik niet zo heel goed overweg kan met de Crakle Paint, bedacht ik zelf maar iets. De originele Crakle Paint is meer een achtergrond verf, ik wou er toch graag op stempelen. Dus aan de slag.
Gesso op karton ( ik gebruik hiervoor karton van Stampinback) en daarna met een huishoudspons er maar wat in om gedraaid. Tot ik zelf tevreden was. Daarna goed laten drogen, kan zo maar ik gebruik de heattool. Klaar voor inkleuren, dat doe ik dan met gewone stempelinkt. Kan van alles zijn, deze keer heb ik Stazon gebruikt. Omdat ik het zelf hier en daar had aangedikt kon ik heel mooi in het midden stempelen. En dat wou ik...!

zaterdag 1 december 2007

drieluik binnenkant


Deze ster is overgebleven van een kant en klare kaart die toevallig bij mijn spin en splash zat. De ster zelf gebruikt als kerstkaart, nu heb ik dit opgevuld met een afbeeling van een Sphinx, staat er ook bij....Ook dit is met embsossingpoeder gedaan. De rest heb ik niets aan gedaan,vond het druk genoeg zo.

Drieluik kaart


Gespeeld met mijn nieuw scor-it board, heel leuk om te doen en je kunt er op veel manieren een kaart anders/mooier maken. Ik heb de kleine vakjes hier en daar opgevuld met hetzelfde papier waarop de vaas zit. En het woord: Eypte is met embossingpoeder gedaan.
De vaas (merk onbekend) is ook met embsosingpoeder gedaan, daarna ingekleurd met Twinkling H2O. De sluiting is een aparte paperclip.

kladblokje achterkant


Hier weer hetzelfde als de voorkant, eerst het karton sponsen, daarna stempelen met Stazon.

kladblokje binnenkant


De binnenkant heb ik ook versierd. Een blaadje uit een Sizzix blok, daaop een kleiner blaadje van het kladpapier. En daarop weer een stukje van het blaadje uit het Sixxiz blok. Het lijkt een insteek maar dat is het niet.

kladblokje


Dit is gewoon op karton gesponst. Daarna met Stazon gestempeld, een iets donkerder kleur.